[rev_slider alias=”ilse coaching”]

Ilse Coaching

Ilse Keuten

Eigenaar en oprichter van Ilse Coaching. Ik ben een sportieve levensgenieter die graag onderweg is. Verrassende gesprekken geven mij energie, vooral als ik echt contact maak! De ontmoeting boeit me, dat wat er ontstaat. Luisteren, doorvragen, uitdagen, spiegelen. Persoonlijk en kernachtig.

Waarom loopbaanprofessional?

Mijn weg is er één met hobbels en omwegen geweest, geen standaard pad. Daarom kan ik me zo goed verplaatsen in mensen die zoekende zijn. Wat mij erg geholpen heeft, zijn mensen die er écht voor me zijn geweest. Ze geloofden in mij, inspireerden mij en moedigden mij aan. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid door het gewoon te gaan doen. Dat gun ik jou ook.

Voor wie?

Wil je vooruit en echt aan jezelf werken? Samen gaan we aan de slag om daar te komen waar je hoort te zijn: een werkplek waarin jij tot je recht komt. Door middel van intensieve gesprekken, uitdagende trainingen en persoonlijke opdrachten geef ik inzicht in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Ik ben er voor jou! Het is jouw loopbaan!

Professioneel en erkend

Opgeleid tot Loopbaanprofessional bij de Alba Academie, aangesloten bij de Noloc branchevereniging, volleerd DISC® trainer en adviseur en bevoegd om Me® assessments af te nemen. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Als manager heb ik daar veel kennis van de arbeidsmarkt opgedaan en beschik ik over een zeer uitgebreid netwerk.

Ilse Keuten
Torenallee 20
Gebouw Videolab
Strijp-S
Eindhoven

M:  06 17175013
E:  info@ilsecoaching.nl

KVK nr: 57079595

keurmerk-loopbaanprofessional-noloc-600x600